Een afspraak maken

Een afspraak maken kan op eigen initiatief of na doorverwijzing van uw behandelend arts. U kan een afspraak maken via e-mail of telefonisch. Ga daarvoor naar contact.

Consultatiemomenten

Annelies Lammertyn Elkje Beirens Fien Tamsin Djordy Haubourdin Joke Stroobant Alina Hindryckx Emelien Lauwerier
maandag
9u – 20u
maandag
17u – 21u
maandag
9u – 20u
dinsdag
9u – 17u
dinsdag
9.30u – 13.30u en 17u – 20u
dinsdag
13.30u – 21u
woensdag
9u – 21u
woensdag
9u – 13u
woensdag
9u – 13u
donderdag
9u – 17u
donderdag
11u – 20u
donderdag
14u – 19u
donderdag
8.30u – 11.30u
vrijdag
9u – 16u

Een afspraak annuleren

U kan uw afspraak kosteloos annuleren via mail of telefonisch indien dit ten minste 24u op voorhand gebeurt. Om de kwaliteit te waarborgen, plannen we een bepaald aantal afspraken per dag in. Als er een afspraak niet wordt geannuleerd, kan deze plaats dan ook niet ingenomen worden door iemand anders. Om wachttijden te willen beperken, dient een niet-geannuleerde afspraak vergoed te worden.

Tarieven

Een behandelsessie duurt 50 à 60min en de kostprijs bedraagt 55 euro voor een intakegesprek of vervolggesprek bij Djordy, Fien en Alina. Bij Annelies, Elkje en Joke bedraagt dit 60 euro aangezien zij erkend zijn als gedragstherapeut. Binnen individuele therapie vindt er soms een koppelgesprek plaats op vraag van de cliënt. Een koppelgesprek bedraagt 70 euro, alsook een sessie EMDR. Bij de aanpak van angst kan er exposure in vivo worden opgestart. Voor sessies buiten de therapieruimte rekenen we een tarief aan van 60 euro + km vergoeding.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over hoe een psycholoog zijn tarief bepaalt.
Tarieven en terugbetalingen

 

Sommige mutualiteiten voorzien in een terugbetaling in specifieke gevallen. De praktijk heeft een overeenkomst met elke Vlaamse mutualiteit en studentenvoorzieningen Hogeschool Odisee en Arteveldehogeschool Gent.

Er wordt afgerekend op het einde van elke sessie, cash of via app bancontact/payconiq. Betalen met bancontact is niet mogelijk.