Een afspraak maken

Een afspraak maken kan op eigen initiatief of na doorverwijzing van uw behandelend arts. U kan een afspraak maken via e-mail of telefonisch. Ga daarvoor naar contact. U kan overdag van maandag tem. donderdag of ’s avonds op maandagavond of dinsdagavond op gesprek komen.

Consultatiemomenten

 Annelies Lammertyn  Elkje Beirens  Fien Tamsin  Djordy Haubourdin  Joke Stroobant
 maandag  9u – 20u 18u – 21u
 dinsdag  9u – 17u  9.30u – 21u 13u – 21u
 woensdag
 donderdag  9u – 19u  17u – 21u  12.30u – 20u
 vrijdag  9u – 15u 9u – 14u

Een afspraak annuleren

U kan uw afspraak kosteloos annuleren via mail of telefonisch indien dit ten minste 24u op voorhand gebeurt. Om de kwaliteit te waarborgen, plannen we een bepaald aantal afspraken per dag in. Als er een afspraak niet wordt geannuleerd, kan deze plaats dan ook niet ingenomen worden door iemand anders. Om wachttijden te willen beperken, dient een niet-geannuleerde afspraak vergoed te worden.

Tarieven

Een behandelsessie duurt 50 à 60min en de kostprijs bedraagt 55 euro voor een intakegesprek of vervolggesprek. Binnen individuele therapie vindt er soms een koppelgesprek plaats op vraag van de cliënt. Een koppelgesprek bedraagt 70 euro. Bij de aanpak van angst kan er exposure in vivo worden opgestart. Voor sessies buiten de therapieruimte rekenen we een tarief aan van 60 euro + km vergoeding.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over hoe een psycholoog zijn tarief bepaalt.
Tarieven en terugbetalingen

 

Sommige mutualiteiten voorzien in een terugbetaling in specifieke gevallen. De praktijk heeft een overeenkomst met elke Vlaamse mutualiteit en studentenvoorzieningen Hogeschool Odisee en Arteveldehogeschool Gent.

Er wordt afgerekend op het einde van elke sessie, cash of via overschrijving. Betalen met bancontact is niet mogelijk.