°1986

Annelies Lammertyn

is erkend klinisch psycholoog, mindfulnesstrainer en gedragstherapeut (Ugent), met specialisatie in de gezondheidspsychologie en Acceptance and Commitment Therapy. Ze werkt sinds 2009 met volwassenen in de ambulante gezondheidszorg. Ze begeleidt mensen met klachten als spanning, angst, lichamelijk klachten (o.a. CVS, fibromyalgie, tinnitus,…), burn-out, slaapproblemen, depressie, dwang en interpersoonlijke problemen.

Ze werkte mee bij onderzoeksprojecten naar de rol van aanvaarding bij chronische pijn aan de vakgroep Experimenteel-Klinische en Gezondheidspsychologie van Universiteit Gent. Ze deed ervaring op in verschillende ziekenhuizen (UZGent, GZA Sint-Augustinus en AZ Sint-Lucas Gent) waarbij ze als psycholoog mensen begeleidde in het omgaan met lichamelijke klachten zoals moeheid, pijn en uitputtingsklachten. Sinds 2013 werkt ze als zelfstandig psycholoog en praktijkassistent aan Ugent.

°1984

Elkje Beirens

is erkend klinisch psycholoog en gedragstherapeut (Ugent), met specialisatie in Acceptance and Commitment Therapy en schematherapie. Sinds 2010 werkt ze in de residentiële sector voor mensen met interpersoonlijke problemen, angst- en stemmingsstoornissen en verslavingsproblematiek. Naast haar werk als psycholoog in PC Sint-Jan te Eeklo, werkt ze tevens ook ambulant als zelfstandige in de praktijk. Ze begeleidt volwassenen met klachten als angst, stress, depressie, verslaving, dwang en interpersoonlijke problemen.
°1992

Fien Tamsin

is erkend klinisch psycholoog (Ugent) en volgt de opleiding eerstelijnspsychologische zorg (VUB). Ze ging in 2017 aan de slag in AZ Sint-Lucas, waar ze ambulant volwassenen met pijnklachten begeleidt. Daarnaast werkt ze bij Workplace Options, waar ze werknemers van bedrijven ondersteunt bij privé- en werkgerelateerde problemen. In 2018 vervoegt ze de praktijk, waar ze kortdurende, toegankelijke en probleemoplossingsgerichte psychologische zorg aanbiedt.
°1992

Djordy Haubourdin

is erkend klinisch psycholoog (Ugent). Hij heeft ervaring opgebouwd in PC Sint-Jan te Eeklo, waar hij volwassenen begeleidde met angstklachten, depressie, aanpassingsstoornissen en interpersoonlijke problemen. Tevens heeft hij expertise in het geven van groepstraining, zoals ACT, sociale vaardigheidstraining en assertiviteitstraining. Vanuit gedragstherapeutisch kader vindt hij het belangrijk om de cliënt centraal te stellen en van daaruit een behandelplan op maat op te stellen. In januari 2019 vervoegt hij de praktijk.