
1986
Annelies Lammertyn
Ze werkte mee bij onderzoeksprojecten naar de rol van aanvaarding bij chronische pijn aan de vakgroep Experimenteel-Klinische en Gezondheidspsychologie van Universiteit Gent. Ze deed ervaring op in verschillende ziekenhuizen (UZGent, GZA Sint-Augustinus en AZ Sint-Lucas Gent) waarbij ze als psycholoog mensen begeleidde in het omgaan met lichamelijke klachten zoals moeheid, pijn en uitputtingsklachten. Sinds 2013 werkt ze als zelfstandig psycholoog en praktijkassistent aan Ugent.
Er kunnen geen nieuwe aanmeldingen meer opgestart worden wegens patiëntenstop

1984
Elkje Beirens

1992
Fien Tamsin
Daarnaast werkte ze bij ICAS, waar ze werknemers van bedrijven ondersteunde bij privé- en werkgerelateerde problemen. Ze begeleidde er vaak mensen met burn-out klachten.
Ze werkt momenteel in de ambulante eerstelijnszorg in Nederland waar ze aan de slag gaat met uiteenlopende thema’s zoals angst, stemming, stress en assertiviteit.
Verder is ze relatie-, gezins- en systeemtherapeut in opleiding en helpt graag mensen die vastlopen in hun relatie, bij een ingrijpende rouw- of verlieservaring of interpersoonlijke problemen ervaren.

1992
Djordy Haubourdin
Vanuit het gedragstherapeutisch kader vindt hij het belangrijk om de cliënt centraal te stellen en van daaruit een behandelplan op maat op te stellen. Sinds januari 2019 vervoegt hij de praktijk.

1984
Joke Stroobant
Je kan bij haar terecht voor diverse klachten waaronder angst- en stemmingsklachten, post-traumatische stress en traumagerelateerde klachten (bv. klachten na een ongeluk), stress en burn-out klachten, lichamelijke (onverklaarde) klachten, AD(H)D, interpersoonlijke problemen en (lichte) verslavingsproblematiek.

1996
Alina Hindryckx
Ze ging in 2019 aan de slag in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Aalst. Hier werkt ze voornamelijk met mensen met eetproblemen, diabetes en chronische rugpijn. In 2020 vervoegt ze de praktijk waar ze (jong)volwassenen en ouderen met klachten als angst, stress, depressie, burn-out, eetstoornissen, negatief zelfbeeld, lichamelijke klachten, slaapproblemen en interpersoonlijke problemen begeleidt.

0000
Emelien Lauwerier
Haar onderzoek richt zich op omgaan met aanhoudende lichamelijke klachten en communicatie en interdisciplinaire samenwerking in de zorg.
Ze deed klinische ervaring op in UZGent waarbij ze mensen begeleidde met aanhoudende lichamelijke klachten zoals pijn en vermoeidheid. Ze begeleidt volwassenen met aanhoudende lichamelijke klachten zoals onder andere pijn, vermoeidheid, en gespannenheid.

0000
Silke De Craene
Mijn manier van werken wordt voornamelijk gestuurd vanuit het cognitief-gedragsmatig denkkader, maar ook het systemische perspectief komt naar voor. Ik vind het zelf ontzettend belangrijk dat je je als cliënt gehoord en erkend voelt. Ieder persoon worstelt wel eens met bepaalde vragen, onzekerheden of gebeurtenissen. Belangrijk hierbij is dat je deze moeilijkheden niet alleen hoeft te doorstaan, maar dat we samen op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om terug de weg op te gaan richting jouw persoonlijk geluk. Het is hierbij vooral mijn bedoeling een vertrouwenspersoon te zijn waarbij je kan spreken zonder oordeel. Je kan bij mij terecht voor een brede waaier aan vragen/moeilijkheden zoals verslavingsproblematiek, angst- en depressieve klachten, interpersoonlijke problemen, een negatief zelfbeeld, …

0000
Sander Van Acker
Op een gelijkaardige manier ga ik te werk in deze praktijk. Mijn bedoeling is om een veilige omgeving te creëren waarin je vrijuit durft spreken en we samen kunnen nadenken over hoe jouw moeilijkheden kunnen aangepakt worden. Zo gaan we samen op zoek naar wat jou kan helpen. Mijn focus ligt op angst -en stemmingsproblemen en problemen rond zelfwaarde en identiteit.